Implantologie

Orthodontie

Tandheelkunde

Mondhygiëne

contact

Locatie Botenlaan

Botenlaan 82
5652 CB Eindhoven
E-mail: info@citymondzorg.nl

Telefoon:
+31 040 251 45 27
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur.

Locatie Edenstraat

Edenstraat 35
5611 JN Eindhoven
E-mail: receptie@citymondzorg.nl

Telefoon: +31  040 244 90 08
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 - 13.00 uur en 13.30 - 16.30 uur en op vrijdag van 8.00 - 12.00 uur.

Spoedgevallendienst

Buiten onze openingstijden kunt u voor ernstige pijnklachten of spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongelukken terecht bij:

Tandartsenpost Eindhoven:
040 - 311 19 15

Inschrijven bij City Mondzorg

Inschrijven voor locatie*
Botenlaan 82
Edenstraat 35
Geslacht
Dhr.
Mevr.
X

Afspraak maken

Over het algemeen wordt bij een periodiek onderzoek alleen de controle gedaan en eventueel tandsteen verwijderd. Dit betekent dat u voor de overige behandelingen een vervolgafspraak moet maken. Op deze manier kunnen wij zo optimaal mogelijk plannen en de wachttijd beperkt houden.

Afspraak afzeggen

Heeft u een afspraak, maar bent u onverwachts verhinderd? Laat dit minimaal 24 uur van tevoren weten. Indien u de afspraak niet op tijd afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde stoeltijd in rekening te brengen.

Service

Als het weer tijd is voor de halfjaarlijkse controle sturen wij u per post of e-mail een bericht. Het is ook mogelijk om een nieuwe controleafspraak te maken aan de balie.

Uw mening telt

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol: daarmee kunnen we onze zorg en service verbeteren. Wilt u uw suggesties of complimenten aan ons doorgeven? Laat het ons weten.

Klachten

Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. Laat het ons weten en vraag ons om een verhelderend gesprek. Wij leggen graag aan u uit waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.

Bent u niet tevreden? Dan kunt u advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP), opgericht door onze beroepsorganisatie, de KNMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing op? Maak dan gebruik van de KNMT-klachtenregeling waarbij wij aangesloten zijn.

Implantologie

Orthodontie

Tandheelkunde

Mondhygiëne