Implantologie

Orthodontie

Tandheelkunde

Mondhygiëne

de praktijk

De beste tandheelkundige zorg leveren

Dat is waar City Mondzorg voor staat. Innovatie op het gebied van materialen, behandelmethoden, hulpmiddelen en de ontwikkeling van onze medewerkers spelen daarbij een grote rol. Met als uiteindelijke doel: blije cliënten met een gezond gebit en stralende lach.

Een persoonlijke behandeling

U bent bij ons geen nummer. Ons team van tandartsen en assistenten streeft ernaar om u bij naam te kennen. U kunt altijd snel bij ons terecht. U krijgt de tijd en uitleg die u verdient. In het geval van een uitgebreide behandeling zal de tandarts met u een afspraak maken om een behandelplan op te stellen en door te nemen.

NVTS geaccrediteerd tandarts slaapgeneeskundige

Sinds een aantal jaar kunt u ook met snurkproblemen en slaapapneu in onze praktijk terecht. Bijna alle behandelingen voeren we uit in onze eigen tandartspraktijk in Eindhoven, zodat we u zo weinig mogelijk hoeven door te verwijzen. Dat is voor u wel zo prettig.

Werken aan een schoon en gezond gebit

Onze tandartsen en assistenten hebben natuurlijk als doel om u te voorzien van een prachtig schoon en gezond gebit, maar dit kunnen wij niet alleen. Zelf heeft u namelijk een grote invloed op de gezondheid van uw gebit. Wij adviseren u graag over alles wat u kunt doen om uw gebit en tandvlees goed te verzorgen. Met uw inzet en onze deskundigheid kunnen we samen streven naar een optimaal resultaat.

Specialistische tandheelkunde

City Mondzorg is met name op het gebied van implantologie en prothetiek zeer gespecialiseerd. Collega-tandartsen en zorgverzekeraars sturen regelmatig cliënten naar ons door vanwege deze expertises.
Onze visie is om met behulp van implantaten en tandprotheses een optimale kauwfunctie te garanderen, waarbij comfort en esthetiek een belangrijk onderdeel zijn.

Betaling (Horst 18 - Veldhoven)

De nota’s van uw behandeling dient u bij ons ter plaatse te voldoen. Dit kan per automatische incasso, per pinbetaling of contant. U dient de nota zelf in bij uw zorgverzekeraar. Bij uitgebreide behandelingen waarvoor een machtiging is vereist worden de nota’s rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.

Betaling (Edenstraat)

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Implantologie

Orthodontie

Tandheelkunde

Mondhygiëne